ΠΑΓΩΤΟΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΣΕ ΝΤΟΝΑΤΣ ,ΣΕ ΒΑΦΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΠΡΙΟΣ...ΤΟ ΝΕΟ MUST ΣΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣL.A.

Ποιό προιόν μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει "re-εφηεύρει" [ξαναανακαλύψει]μία από τις πιο γνωστές λιχουδιές του κόσμου,ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ.

Το 1988, Dippin 'Dots ο  Ιδρυτής της DiPPIN  DOTS Curt Jones κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος απολαμβάνει το παγωτό.  O Curt Jones, ένας μικροβιολόγος, ο οποίος ξεκίνησε τη διαδικασία της κρυογονικής ενθυλάκωσης ( επιστημονική ονομασία)  λέγοντας ότι χρησιμοποιούνται σούπερ-κρύοι μέθοδοι κατάψυξης για να δημιουργήσουν σιγά-σιγά τις χάντρες του παγωτού. Δεν ήταν μόνο το παγωτό χάντρες νόστιμο και διασκέδαση για να το φάνε,ο  Curt Jones ήξερε ότι το πάγωμα των συστατικών στη παγωτομπαλίτσα θα κλειδώσει τη γεύση και τη  φρεσκάδα. Με αυτές τις ιδιότητες ιδρύθηκε, [Dots Dippin ']ήταν έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο!

Ένα κατάστημα λιανικής πώλησης σε Λέξινγκτον, Κεντάκι ,συναθροίσεις των φίλων και της οικογένειας στην πατρίδα του Curt Jones  Pulaski County  και θέσεις μέσα σε ένα από τα  πρεμιέρα λούνα παρκ του  αμερικάνικου έθνους (Opryland ΗΠΑ), βοήθησε να διαμορφώσει τι  είναι το Dippin 'Dots σήμερα. Το παγωτό έχει τώρα ένα σπίτι σε χιλιάδες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, σε θεματικά πάρκα, εκθέσεις και φεστιβάλ και δικαιόχρησης τοποθεσίες -κατάστηματα.Ενα τέτοιο κατάστημα που παρέχει τις θαυμαστές παγωτομπαλίτσες είναι οι ΄΄ΑΓΓΕΛΟΙ-LOS ANGELES΄΄ που ηλθαν στην ΕΛΛΑΔΑ το 2014.

Όλοι θυμούνται την πρώτη τους Dippin 'Dots εμπειρία - την ψύχρα του την πρώτη μπουκιά και την έκρηξη της γεύσης, όπως οι τελείες αρχίζουν να λιώνουν στο στόμα τους. Δεν είναι καμία έκπληξη ότι Dippin 'Dots είναι ο υπ' αριθμόν ένα παγωτό για διασκέδαση και έχει αγαπηθεί από τα παιδιά όλων των ηλικιών για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Το πιο σημαντικό, οι Dots Dippin 'φτιαγμένα από φρέσκα γαλακτοκομικά συστατικά γεύση με μια ποικιλία από διασκεδαστικά υλικά, φρουτώδες, προσελκύοντας ακόμη και εξωτικές γεύσεις. Είναι εκείνα τα συστατικά που καταψύχονται σχεδόν αμέσως σε υγρό άζωτο , ένα κοινό στοιχείο στην ατμόσφαιρα  που χρησιμοποιείται εμπορικώς για φλας κατάψυξη. Μετά την παραγωγή, οι Dots Dippin  συσκευάζονται και αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο.Ο χρήστης Dippin' Dots Greece κοινοποίησε ένα άλμπουμ του χρήστη Οι Άγγελοι Coffee Bar.
οι αγαπημένες παγωτομπαλίτσες σας περιμένουν στο bar Angels στον Πειραια! 

#dippindotsgr #pireas #καφε #μπαρ #ελλαδα #πειραιας #γλυκό
Photos of ANGELS (18 φωτογραφίες)
Φωτογραφία του χρήστη Οι Άγγελοι Coffee Bar.